Neem contact op voor de mogelijkheden: 085-0022932

Onze Diensten

Onze expertises die jou kunnen helpen uw marketing doelen te bereiken

Wij van Azemble hebben onze krachten gebundeld om op die manier een complete scala aan diensten te kunnen bieden voor jou als ondernemer. Bekijk onze specialisaties, en mocht er een dienst niet bij zitten die u denkt nodig te hebben, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

facebook advertentie diensten azemble icoon

FACEBOOK
ADVERTENTIES

website audit

WEBSITE
AUDIT

diensten azemble keyword research

KEYWORD RESEARCH

brand strategy icon

CONCURRENTIE ANALYSE

logo design icon

LOGO
ONTWERPEN

corporate identity icon

HUISSTIJL ONTWERPEN

gmb icon

GOOGLE MIJN BEDRIJF

Op dit moment (2019) zijn er 2.32 miljard dagelijkse Facebook gebruikers. Dit is ook 1 van de redenen dat digitale marketeers Facebook beschouwen als het meest effectieve Social Media platform aller tijden.

Met Advertenties op Facebook kan je doelgericht je klanten bereiken.

Voordat je ook maar begint aan digitale marketing is het wel zo verstandig om te kijken of de fundering waar alles op gebouwd wordt wel goed is. Vandaar dat een website analyse als eerste zo belangrijk is.

Een website audit of analyse is een check om te kijken wat op dat moment “de status” is  van de website, een soort “0”meting.

Keywords, oftewel zoekwoorden, zijn belangrijk in je online marketingsstrategie.

Een Keyword Research, in het Nederlands Zoekwoorden Analyse, is het uitzoeken van woorden die uw bedrijf het beste weergeven. Daarnaast gaan we op zoek naar woorden die daar aan gerelateerd zijn en je bedrijf een breder oppervlakte geven om gevonden te worden in zoekmachines, zoals Google.

Als ondernemer heb je waarschijnlijk al een concurrentie analyse gedaan, of laten doen.

Onze concurrentie research doen we voornamelijk aan de hand van digitale factoren, zoals: SEO, Social Media, en website traffic.

Door de concurrenten in kaart te brengen, kan je goed bepalen hoe je te diferentieren en richting te kiezen voor je bedrijf.

Een logo is een symbool waaraan je een merk, bedrijfsnaam of product kan herkennen. Hierdoor is een logo een krachtig marketingmiddel. Door gebruik te maken van een logo verleid je klanten om veroep te doen op uw producten en/of diensten.

Bestel bij ons een logo, of een herontwerp van je (verouderde) logo, om professioneel voor de dag te komen.

Een huisstijl is een mix van (visuele) elementen die het gedrag en communicatie van een bedrijf of organisatie onderstreept. Het bevestigt hiermee de kernwaarden en het imago.

Voor ondernemers is het daarom belangrijk om te communiceren waar jou bedrijf voor staat. Zorg voor een professionele uitstraling, en investeer in een huisstijl, zodat de klant jou onthoudt en serieus neemt.

Google Mijn Bedrijf is een optie voor ondernemers waar nog niet iedereen gebruik van maakt, terwijl dit echt een boost aan je bedrijf kan geven.

Door je Google Mijn Bedrijf te optimaliseren kan je gevonden worden op Google Maps, en kan je in de lokale 3-pack maps terecht komen. 

Andere Wensen?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en zijn daarom welwillend te kijken naar mogelijke problemen die u heeft, zodat we je uit de brand kunnen helpen en eventueel zelf ook van kunnen leren en toepassen voor klanten in de toekomst. Schuw niet om contact met ons op te nemen zodat we een op maat gemaakte oplossing voor jouw situatie kunnen bedenken.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op en kom te weten hoe wij u kunnen helpen in het behalen an uw digitale doelstellingen.

Close Panel