Neem contact op voor de mogelijkheden: 085-0022932

Over Azemble

Waarom Azemble?

 • Waarom krijgt mijn marketingcampagne minder klanten dan ik gehoopt had?
 • Waarom krijgt mijn goed uitziende website bijna geen verkeer?
 • Waarom krijgen al mijn social media accounts zo weinig views en likes?
 • Wat doet mijn concurrent momenteel aan marketing en hoe uniek (uvp) ben ik in vergelijking?

Dit zijn allemaal vragen die elke ondernemer zich afvraagt, en wij helpen je hier graag mee.

Wil je als ondernemer graag een strategische aanpak hebben voor je marketing, omdat je daar de tijd niet aan wilt besteden? Wij bieden je alle strategieën en hulpmiddelen die nodig zijn om jouw aanwezigheid op internet te optimaliseren.

 • Een verzameling van alle marketing mogelijkheden op 1 plek.
 • Kleine onderneming met grote ambities.
 • Digitale marketing kan soms verwarrend zijn en overweldigend, wij kunnen u begeleiden om de beste weg te nemen. Door uw einddoelen te begrijpen en die om te schakelen naar uw online doelstellingen.

Als je een duidelijke route wilt hebben om te slagen in online marketing of al je beschikbare opties wilt horen, neem dan contact met ons op.

Onze belofte

Online marketing is zo divers dat je soms door het bomen het bos niet meer ziet. Wij zorgen ervoor dat je de juiste route krijgt en kunt u bepalen of we met je meelopen of dat je het zelf doet. Oftewel:

Wij bieden je services aan die je kostbare tijd bespaart

Wij zijn een kleine onderneming die perfect is voor zelfstandige of kleine ondernemingen. Dit wil niet zeggen dat de we onder doen aan alle onderneming met meer werknemers, we zorgen er altijd voor dat we de juiste hoeveelheid projecten in handen hebben. Daarnaast zijn we als gepassioneerde kleine onderneming altijd bereid dat stapje extra te zetten.

Wij willen zo transparant mogelijk zijn dus geen vraag is te gek, ons doel is jouw bedrijf voor de lange termijn te versterken. En indien gewenst bieden we jou graag alle diensten op maat. Zodat we niet voor jou werken maar met jou.

Aandacht vestigen op wat klanten Zoeken.

discussing notes marketing diensten azemble
digitale marketing kantoor uren azemble

Het verhaal van Azemble

Twee Vrienden van twee totaal verschillende achtergronden die een gezamenlijke passie hebben gekregen.

Voordat we Azemble opgericht hadden, waren wij gestart als bedrijf in de hiking industry. Zoals elke ondernemer die net gaat starten, hadden we alle belangrijke punten/projecten ontleed. Om er zeker van te zijn dat we zoveel mogelijk obstakels konden vermijden of oplossingen ervoor hadden zodra het op ons pad kwam.

Een van die punten was marketing. aangezien mijn zakenpartner er gedeeltelijk voor gestudeerd had, waren we er van bewust dat dit een belangrijk aspect ging zijn. Daarom hadden we er een groot gedeelte voor uitgetrokken.

Na die initiële “start” periode en het behalen van de belangrijke cursussen, kwamen we erachter dat “het er even bijdoen” de meeste tijd kostte van ons bedrijf. Maar dat het (in onze ogen) ook de meeste voldoening gaf.

Wat er voor zorgde dat wij begonnen zijn met het helpen van vrienden en kennissen, zodat zij niet de focus verloren op hun “core business”. Dat is de reden geweest om voor ons te beginnen aan AZemble, de ondernemer te laten doen wat ze leuk vinden en ons te geven wat wij leuk vinden. En zodoende samen beter de strijd uit te komen.

karsten don azemble digitale marketing specialist
Karsten Don, mede-oprichter Azemble

Wat kunnen we voor jou betekenen

Voor complete digitale marketingoplossingen ben je bij ons aan het juiste adres. Vraag naar de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende diensten:

 • Zoekmachine optimalisatie
 • Advies op sociale media
 • Marketinggestuurde webontwikkeling
 • Strategische planning
 • Branding advies

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op en kom te weten hoe wij u kunnen helpen in het behalen an uw digitale doelstellingen.

brainstormsessie azemble
office azemble

Hoe gaan wij te werk?

Om echt achter te komen wat uw problemen zijn in de digitale wereld, willen we graag nauw samenwerken met u om uw goals te weten zodat we kunnen ontleden waar wij u van dienst mee kunnen zijn. Van ondernemer naar ondernemer.

Dit is per dienst verschillend en hebben dit ook bij elke dienst uitgelegd. Echter zijn naast de vaste paketten genoeg mogelijkheden om op maat onze diensten aan te passsen.

Wil je online slagen en jouw onderneming optimaal zichtbaar maken, maak dan contact met ons zodat we een blik op jouw bedrijf kunnen werpen om te zien waarmee we kunnen helpen.

Close Panel